​Professionel etikettering sikrer tydelighed og pålidelighed

Vi klarer arbejdet med effektivitet og præcision

Hos M&M Pakkeri tilbyder vi professionel etikettering i forbindelse med vores løsninger inden for pakkeri. Med tydeligt markerede etiketter kan du altid regne med, at dine forsendelse håndteres korrekt og tydeligt kan afkodes af modtageren. Med vores avancerede udstyr og over 22 års erfaring inden for pakning og etikettering, kan vi håndtere enhver opgave med høj præcision og effektivitet.

Vores lagerhotel ligger i Frederikssund på Sjælland, men vi hjælper gerne med opbevaring, pakning og etikettering for kunder i hele Danmark. Har du brug for en pålidelig samarbejdspartner til at varetage dine opbevarings- og pakkeopgaver, hjælper vi dig derfor gerne.

Specialiseret etikettering til alle behov

Vi kan være behjælpelige med komplet etikettering til mange forskellige behov, herunder design, print og påføring af etiketter på forskellige produkter og pakker. Uanset om du har brug for store eller små serier, sikrer vi, at etiketterne sidder korrekt og ser professionelle ud. Vores services omfatter også ompakning, sampakning og lønpakning, hvilket gør os til en alsidig partner for din virksomhed.

Vores dedikerede team på 15 ansatte er klar til at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke krav. Vi lægger stor vægt på præcision og kvalitet, hvilket hjælper med at styrke din drift og forbedre dit logistiske arbejde. Foruden etikettering tilbyder vi også pakning med miljøvenlig emballage, da vi ønsker at minimere klimapåvirkningen af vores såvel som dit arbejde.

Kontakt os hvis vi skal hjælpe

Har du brug for pålidelig og præcis etikettering? Kontakt M&M Pakkeri for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. Så kan du få en uforpligtende snak om dine etiketteringsbehov, og vi kan fortælle mere om, hvordan vi kan varetage arbejde for dig. Vi ser frem til at samarbejde med dig og sikre, at dine produkter fremstår bedst muligt.

Skal vi være din nye samarbejdspartner?

Brug under 2 min på udfylde felterne på denne side, og lad os hjælpe jer i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Kontakt vores pakkeri og få en skræddersyet totalløsning

Lad os sammen tage en snak om, hvordan vi skræddersyr en totalløsning, der passer til din virksomheds behov og ønsker i forhold til pris. Ring eller skriv til vores pakkeri, eller udfyld vores kontaktformular, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

M&M Pakkeri

Holmensvej 24, 3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 26648270

Kontakt os

Telefon: +45 3092 5050

E-mail: kontor@ompak.dk

Kontakt os allerede i dag.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.