Pakning af varer udføres af eksperter

Søger du professionel hjælp til indpakning af dine pakker? Så er du kommet til det helt rigtige firma. Hos M&M Pakkeri i Frederikssund er vi eksperter inden for pakning af varer, og vi tilbyder blandt andet lønpak og displaypak til en god pris for enhver form for erhverv på hele Sjælland såvel som i resten af landet.

Pakkeservice og levering af varer og gods

Vi tilbyder en lang række services inden for pakning. Vi pakker alle former for varer og gods for grossister og producenter – alt lige fra knappenåle til langtidsholdbare fødevarer. Herefter tilbyder vi levering af det pakkede gods, hvad end det skal leveres hos dig eller hos dine kunder. 

Blandt vores ydelser finder du:

  • Økologisk pakning af varer
  • ​Displaypak
  • ​Ompak, lønpak og sampak
  • ​Labelpåsætning
  • ​Vejning og montering​

Slip for besværet med vores hente- og bringeservice

Uanset størrelsen af din opgave står vi altid klar til at løse den – med lige stort engagement hver gang. Som en ekstra ydelse tilbyder vi både at hente og bringe de varer, der skal pakkes. Med andre ord skåner vi dig for en masse besvær. Lad os skræddersy en løsning til dig, der opfylder alle dine forventninger, og som er tilpasset dine behov.

Hos os sparer du mellemmanden væk

En ting er at få pakket sine pakker – men det er straks en helt anden sag at få hentet de pågældende varer til ompak eller sampak, som herefter bliver sendt videre til kunden. Vi ved, at det langt fra er alle, der kan finde ressourcer til at varetage denne service selv.

Kontakt os for lønpak, displaypak eller pakning af varer

Med vores 22 års erfaring som pakkeri er vi stolte af at kunne levere resultater, der er karakteriseret ved punktlighed, præcision og den højeste kvalitet. 

Vi tror på, at et højt serviceniveau og god kommunikation mellem os og vores kunder er vejen til de bedste resultater – og ikke mindst gode og langvarige partnerskaber.

Ring til os i dag på telefon 3092 5050 og lad os tage en snak om, hvordan vi sammen kan finde en løsning, der passer netop dine behov. Du skal også være velkommen til at skrive til vores e-mail kontor@ompak.dk eller udfylde kontaktformularen for yderligere information eller for at indhente priser på lønpak, displaypak eller en anden type pakning, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.​

Skal vi være din nye samarbejdspartner?

Brug under 2 min på udfylde felterne på denne side, og lad os hjælpe jer i dag.

 
 
Vedhæft evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os i dag

Vi tager af vores kunder, som vi tager os af vores ansatte

Ingen opgave er for stor eller lille

Familieforetagende som startede i 2002

Skriv til os på kontor@ompak.dk

eller ring på telefon: ​3092 5050

Sociale medier

​Find os på LinkedIn eller Facebook

linkedin_519​  fb-ikon

Her ligger vi

Kom gerne et smut forbi og hils på til en kop kaffe, om det er aftalt eller uanmeldt.​ Vi er altid klar på besøg.

M&M Pakkeri ApS

CVR: 43402285

Holmensvej 24B, 3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning