​Lagerhotel med pakkeservice

Lager til webshop – lagerhotel med pakkeservice

Er du på udkig efter det rette lager til din webshop til opbevaring, pakning eller labelpåsætning til en fordelagtig pris? Så er du kommet til det helt rette lagerhotel til webshop.

Vores lagerhotel til webshop løser talrige opgaver

Er du erhvervsdrivende, men finder det besværligt og tidskrævende at skulle administrere både opbevaring af varer og forsendelse af varer? Lad os hos M&M Pakkeri klare skærene for dig!

Vores lagerhotel i Frederikssund er ikke kun til for opbevaring af gods. Hos os tilbyder vi vores erhvervskunder et lagerhotel til webshop til både plukning af varer samt forsendelse. Dette kan både være for en enkelt omgang eller over en valgfri periode. 

Med denne løsning tilbyder vi opbevaring af plukvarer, økologisk pakning i form af sampak, lønpak eller ompak samt forsendelse til butikker eller anden destination på hele Sjælland og i resten af landet.

Hos os får du en erfaren samarbejdspartner

Vores virksomhed har i 18 år haft pakkeri og lagerhotel i Frederikssund. Gennem vores mange år har vi udviklet totalløsninger, der passer til enhver kundes behov. Hos os finder du en erfaren partner – vi ved alt om, hvordan vi skal håndtere og behandle lagergods, så vi undgår beskadiget gods. Som en ekstra service tilbyder vi vores kunder at følge alle deres varer gennem batchnumre, som vi sætter på pakkerne.

Du kan trygt stole på os!

Idet vi er et lager til webshop, ligger vores største fokus på vores kunders varer. Ikke nok med at vi passer rigtig godt på varerne fra start til slut – så er vi altid meget opmærksomme i forhold til hygiejnen i både pakkeriet og på vores lagerhotel til webshop, som selvfølgelig altid er i top.

Udover blot at opbevare og pakke vores kunders varer er vi altid opmærksomme på varernes holdbarhed. Vi leverer aldrig noget gods videre, der er beskadiget eller for gammelt – endnu en ting du ikke behøver at bekymre dig over.​

Kontakt os hvis du leder efter et alsidigt lager til webshop

​Lad ikke besværet med opbevaring og levering stå i vejen for dit fokus på at generere en god forretning. Ring til os i dag på telefon 3092 5050 og hør mere om, hvordan vi som webshop-lager kan hjælpe dig.

Du skal også være velkommen til at skrive til vores e-mail kontor@ompak.dk eller udfylde vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

​Når du tager kontakt til os, tager vi os en samtale om den pågældende opgave samt priser. For os gør det ikke noget, om du ringer, skriver eller kommer et smut forbi vores lagerhotel i Frederikssund.

Skal vi være din nye samarbejdspartner?

Brug under 2 min på udfylde felterne på denne side, og lad os hjælpe jer i dag.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Kontakt vores pakkeri og få en skræddersyet totalløsning

Lad os sammen tage en snak om, hvordan vi skræddersyr en totalløsning, der passer til din virksomheds behov og ønsker i forhold til pris. Ring eller skriv til vores pakkeri, eller udfyld vores kontaktformular, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

M&M Pakkeri

Holmensvej 24, 3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 26648270

Kontakt os

Telefon: +45 3092 5050

E-mail: kontor@ompak.dk

Kontakt os allerede i dag.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.