Lagerhotel i Frederikssund

Er du på udkig efter det rette lager til opbevaring, pakning eller labelspåsætning?

Vores lagerhotel løser talrige opgaver

Er du erhvervsdrivende, men finder det besværligt og tidskrævende at skulle administrere både opbevaring af varer og forsendelse af varer? Lad M&M Pakkeri og Lagerlogistik klare skærene for dig!

Vores lagerhotel i Frederikssund er ikke kun til for opbevaring af gods. Hos os tilbyder vi vores erhvervskunder et lagerhotel til plukning af varer samt forsendelse. Dette kan både være for en enkelt omgang eller over en valgfri periode. Med denne løsning tilbyder vi opbevaring af plukvarer, pakning i form af sampak, lønpak eller ompak, samt forsendelse til butikker eller anden destination.

En erfaren samarbejdspartner

M&M Pakkeri og Lagerlogistik har i 15 år haft pakkerivirksomhed og lagerhotel i Frederikssund. Gennem vores mange år har vi udviklet totalløsninger, der passer til enhver kundes behov. Hos os finder du en erfaren partner – vi ved alt om, hvordan vi skal håndtere og behandle lagergods, så vi undgår beskadiget gods. Som en ekstra service tilbyder vi vores kunder at følge alle sine varer gennem batchnumre, som vi sætter på pakkerne.

Du kan trygt stole på os!

Vores største fokus ligger på vores kunders varer. Ikke nok med at vi passer rigtig godt på varerne fra start til slut – så er vi altid meget opmærksomme i forhold til hygiejnen i både pakkeriet og vores lagerhotel i Frederikssund, som selvfølgelig altid er i top.

Udover blot at opbevare og pakke vores kunders varer, er vi altid obs på varernes holdbarhed. Vi leverer aldrig noget gods videre, der er beskadiget eller for gammelt – endnu en ting du ikke behøver at bekymre dig over.

Kontakt os

Lad ikke besværet med opbevaring og levering stå i vejen for dit fokus på at generere en god forretning. Ring til os i dag på tlf: 3092 5050 og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Du skal også være velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

Når du tager kontakt til os, tager vi os en samtale om den pågældende opgave samt priser. For os gør det ikke noget om du ringer, skriver eller kommer et smut forbi vores lagerhotel i Frederikssund.

 

 

Skriv til os

For spørgsmål
eller mere info.