Om M&M Pakkeri

Helt fra start

​M&M Pakkeri ApS Blev etableret i forsommeren 2002. på kort tid voksede firmaet sig til en virksomhed med 15 ansatte – stadig med de samme værdier fra et familieforetagende. Områderne inden for pakkeri og lagerlogistik blev hurtigt en succes med mange faste kunder.

Ingen opgave er for stor eller lille

​Vi tilbyder services inden for ompak, sampak og lønpak, hvor vi kan tilbyde en skræddersyet totalløsning efter din virksomheds behov – herunder afhentning af varerne der skal pakkes, selve ompakningen og levering. Derudover har vi et lagerhotel i Frederikssund, hvor vi tilbyder opbevaring af plukvarer samt forsendelse til slutkunden, såfremt I ikke selv har mulighed for dette.

Vi tager af vores kunder, som vi tager os af vores ansatte

Vi er et firma, der beskæftiger 15 ansatte. Udover vores store fokus på kunder og behandling af opgaver, lægger vi stor fokus at opretholde et godt arbejdsmiljø. Hos os har vi et godt sammenhold – med både unge og ældre ansatte. 

Vi er alle ligesindede og hjælper hinanden hvor der er brug for det. Vi er altid nede på jorden – men holder altid fingeren på pulsen.

Kom gerne et smut forbi og hils på til en kop kaffe, om det er aftalt eller uanmeldt.

Kontakt os

Vi har et klart interessefællesskab med vores kunder – når vores kunder er succesfulde, er vi også succesfulde. Med vores 22 års erfaring har vi en god forståelse for vores kunders udfordringer. Vi sætter en ære i at udvise fleksibilitet og engagement.

Ring i dag på telefon 3092 5050 og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig. Du skal også være velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

Skal vi være din nye samarbejdspartner?

Brug under 2 min på udfylde felterne på denne side, og lad os hjælpe jer i dag.

 
 
Vedhæft evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os i dag

Vi tager af vores kunder, som vi tager os af vores ansatte

Ingen opgave er for stor eller lille

Familieforetagende som startede i 2002

Skriv til os på kontor@ompak.dk

eller ring på telefon: ​3092 5050

Sociale medier

​Find os på LinkedIn eller Facebook

linkedin_519​  fb-ikon

Her ligger vi

Kom gerne et smut forbi og hils på til en kop kaffe, om det er aftalt eller uanmeldt.​ Vi er altid klar på besøg.

M&M Pakkeri ApS

CVR: 43402285

Holmensvej 24B, 3600 Frederikssund

Klik her for rutevejledning