Pakkeri i Frederikssund

Søger du professionel indpakning af dine pakker?

Vi er eksperter i pakning af varer

M&M Pakkeri og Lagerlogistik tilbyder en lang række services inden for pakning. Vi pakker alle former for varer og gods for grossister og producenter – alt lige fra knappenåle til langtidsholdbare fødevarer. Herefter tilbyder vi levering af det pakkede gods, hvad end det skal leveres hos jer eller hos jeres kunder. Blandt vores ydelser finder du:

  • Pakning af varer
  • Displaypakning
  • Ompak, lønpak og sampak
  • Labelpåsætning
  • Levering
  • Vejning og montering

 

Vi klarer opgaver store som små

Uanset størrelsen af din opgave, står vi altid klar til at løse den – med lige stort engagement hver gang. Som en ekstra ydelse tilbyder vi både at hente og bringe de varer, der skal pakkes. Med andre ord skåner vi dig for en masse besvær. Lad os skræddersy en løsning til dig, der opfylder alle dine forventninger og er tilpasset dine behov.

Hos os sparer du mellemmanden væk

En ting er at få pakket sine pakker – Men det er straks en helt anden sag at få hentet de pågældende varer til ompak eller sampak og herefter sendt videre til kunden. Ikke alle kan finde ressourcer til at varetage denne service selv.

Hos M&M Pakkeri og Lagerlogistik slipper du for den dyre mellemmand til at transportere dine pakker rundt. Med vores mandskab på 15 ansatte samt vores transportmidler, er vi i stand til at varetage al transport af varer du har fået pakket hos os.

Kontakt os

Med vores 15 års erfaring som pakkeri er vi stolte af at kunne levere resultater, der er karakteriseret ved punktlighed, præcision og den højeste kvalitet. Vi tror på at et højt serviceniveau og god kommunikation mellem os og vores kunder, er vejen til de bedste resultater – og ikke mindst gode og langvarige partnerskaber.

Ring til os i dag på tlf: 3092 5050 og lad os tage en snak om hvordan vi sammen kan finde en løsning, der passer netop dine behov. Du skal også være velkommen til at udfylde kontaktformularen, så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt.